Forsøgsscenen Haderslev præsenterer næste års musical:

Skal du være med, når en af de helt store klassikere skal opføres, på Kulturhus Harmonien til april 2025?

Vi er så privilegerede, at vi har fået rettighederne, til at spille Dreamworks helt store publikums-favorit:

SHREK LOGO FULL TEXTURE 4C 

Shrek - the Musical bygger på DreamWorks animationsfilm "Shrek", hvor vi følger trolden Shrek i hans kamp for at vinde sit hjem i sumpen tilbage, efter den onde Lord Farquaad har sendt alle
eventyrfigurer derud for at bo. På sin rejse møder han den kække Æsel, inden de sammen kæmper mod Dragen for at kunne befri den smukke prinsesse Fiona. Musicalen er spækket med følelser, sjov og fed musik. Det er en fest fra start til slut.


Vil du stå på scenen, synge, danse eller hjælpe til på anden vis, så kom til Audition - 8. januar i Forsøgsscenens lokaler på Stadionvej 1, 6100 Haderslev - Her kan du møde årets instruktør, Sune C. Abel og orkesterleder, Thomas Nilsson, der vil introducere stykket og nogle bidder af de fantastiske sange, der er skrevet til netop denne Musical.


Til en Musical hører sig naturligvis også danse til. Vi har, igen i år Heidi og Renee Husted med, som vil stå for koreografien og, som altid tager os sikkert igennem dansene.


Vil du være med, lidt mere på sidelinjen? Brænder du for:

-SoMe / PR

-Kostumer

-Makeup

-Scenografi / kulisser (Er du handyman/handywoman?)

-Eller har du det helt store koordinator-gen, så kan det være, at du brænder for at være forestillingsleder

Så skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Men tøv ikke, der er møde for alle tovholdere d. 21. august.

 

Mange SHREKlige hilsner
Forsøgsscenen Haderslev.

 

Baseret på Dreamworks Animation Motion Picture og bog af William Steig.
Bog og sangtekster af David Lindsay-Abaire - musik af Jeanine Tesori.
Oprindeligt produceret på Broadway af Dreamworks Theatricals og Neal Street Production.

Denne amatørproduktion præsenteres i samarbejde med MTI, Music Theatre International. Alle autoriserede forestillingsmaterialer er ligeledes leveret af MTI.